TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-02-03

2008:Hari 34 - 'CNY'

CNY

Happy Chinese New Year to all!
Yups... Selamat Tahun Baru di ucapkan kepada semua yang menyambutnya, to CoNNie , FloRa , W.K.F , DiCKens , Alice , O.J.C , Joy B Lee , Patrick , Cheah , Soo , Siew , Jimmy , Julian , AugustiNe...n everyone ... ayakz...so many name ( kengkawan dari sKool ke keje )...

So today , awal pagi tadi sempat ke TAMU GAYA kat Gaya Street wit OREO. Sesaja meng eksersaiskan diri berjalan-jalan kat sana. Lama gak dah aku tak round tamu Gaya neh... nenengok keriuhan KK di awal pagi ngan pelbagai ragam manusia...hahaha
Sure orang yang tak pernah pegi tertanya - tanya apa yang ada n speselnya tamu Gaya neh. Okes, untuk makluman korang , kat sini ada jual bebarang kraftangan , bebunga ( untuk yang minat bunga) , produk tani , binatang peliharaan ( kucing , anjing , arnab , hamster (Connie cakap tikus kecil), burung , ikan , kura-kura ) , bebaju , kuih kuih , dan banyak lagik lah... atau secara kesimpulannya korang boleh jumpa memacam kat sini...
Waktu reronda tu , fuh...ramai orang... berhimpit gak lah jalan. Family - family ramai jalan time tu. Cian plak aku bila nengok ada beberapa ekor anak kucing dalam sangkar....adus... Kalau nak dikutkan naluri lelaki...eh..naluri kemanusiaan neh... rasanya nak jak aku bawak larik binatang yang terkurung ( yang eanak dan kecik lagi tu ) untuk di bebaskan... huhuhu
Dalam waktu berjalan-jalan tu , OrEo kena cubit plak orang sorang budak. Mungkin kakinya terpijak atau kami halang laluan dia ngan apaknya, tu lah pasal dia cubit agaknya... adus...

Sekor anak singa terlepas... huhuhu..
ada gak persembahan waktu neh...


okes itu diwaktu paginya... di sebelah waktu selepas tu, lepas antar OreO balik. Aku pun membalikkan diri jugak kat rumah... yealah..nak kemana lagik kan. Sampai kat rumah , sarapan n sempat nengok cerita Just Friend kat Astro...huhuhu... best jugaklah cerita neh. Selain dari tu, hari ni aku banyak merelakskan diri... sebab sok kalu lah jadik, pi Sandakan... mungkin ngan AwaNg n Hassli... huhuhu... bukan backpacking aaa... kitaorang ada misi.
hehehe... okes , nanti aku post a any new perkembangan... ciao!

0 KomeN pada :“ 2008:Hari 34 - 'CNY' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin