TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-02-05

2008: Hari 36 - 'JALAN'

Assalamualaikum...
yups, di awal pagi yang mulia neh, kitaorang akan menjalankan diri. Aku dah bangun dari jam dua tadi.Mo mendownload laie driver ntuk HPLJ1020 yang kitaorang bawa, tak sempat plak minta CD kemarin...Last minute baru di decide ntuk membawa printer tu...just in case kitaorang kena print anything.
Cam dah bagitau dalam post sebelum ni, hero hero yang berjalan ari neh, Aku , Awang dan Hassli... huhuhu. Sepanjang perjalanan ni , for sure kitaorang akan berhati-hati sesambil menghirup udara segar di waktu pagi ini... sebelum mentari bersinar... ahakz... kalau ada kesempatan , kitaorang gak akan mengamek gambo..huhuhu dan kalau ada jugak lebih lagik kesempatan, kita orang akan mengupdate blog ntuk bagi masuk gegambo sepanjang perjalanan... wah.. kira macam eksklusif gak neh... on the move punya perkembangan... hehehe
okeslah, aku pun nak ready nak gerak dah ni ke opis... janji nya kat sana...
Wassalamualaikum...

0 KomeN pada :“ 2008: Hari 36 - 'JALAN' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin