TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-02-02

2008 : Hari 32~ 'KERJA'

Yeah.. hari ni (Jumaat) merupakan hari terakhir bekerja (untuk minggu ni lah)... ahakz. Suspen jugak yeak. As always... kerja is kerja. tapi selain dari kerja apa peristiwa dan kejadian pada hari ni?. Erm, aku cuba list kat sini yeak...

1.Giliran Aidi ntuk belanja Makan selepas semayang Jumaat... ahakz... Sabo ko Di. Kitaorang me-momomkan diri kat Restoran Haili kat ngan Muzium Sabah tu. Oh yeak, kalau tak silap bermula 31hb ke (aiseh lupa plak) , kat balai seni lukis ada pameran gambar , kerjasama Duta Amerika and Muzium Negeri. Gegambar berkaitan kemanusiaan kalau tak silap... ni termasuk wajib pergi ni.
2.Kak VyVy datang kat opis dengan membawa 'buah tangan' ... hehehe... burger dari McD. Ahakz, trimass kak... len kali lagik yeak... huhuhu
3.Jumpa ngan OreO - seblah tengahhari amek pDrive ntuk printout something... Oreo pakai baju kaler kuning...bumblebee... hehehe. Pastu seblah malam pas amek kazar, singgah jap , antar print out tempat OreO gak... still pakai baju kaler kuning... huhuhu ( jan marah yeak ) ahakz
3.Hantar Mak ke Terminal - ada akak tu ngan maknya duduk kat tempat duduk yang sepatutnya mak aku duduk. Dengan hati yang mulia...hehehe... aku pun tanya... "kak, boleh saya tengok tiket?"... sekali tiket dia salah daa... dia salah nek bas... malu gak akak tu.. tapi macam dia berjaya mengkaverkan diri... dia pun trus berlalu jak...tanpa menoleh pada aku (aiks,cam ayat novel plak)
4.Amek Kazar kat UMS - soknya (2hb) dia nak balik Lahad Datu.Nek kapal.Flight jam 1055am. kitaorang pun bertukar - tukar story sepanjang perjalanan balik....fuh...

okies... tulah antara rentetan peristiwa... sampai kat rumah lebih kurang jam 9 mlm. Tapi... bau badan masih wangi gak dis... hehehe...

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari 32~ 'KERJA' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin