TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-31

2008 : Hari 31 -'WARNA-WARNA'

Warna Warna


Wassalam... hari ni hari Khamis, so secara automatiknya... kenalah pakai batik... dan warna batik pilihan aku kali ni adalah kaler merah...huhuhu. Bila bab batik Malaysia ataupun secara amnya memana batik pun... yang menjadi keresahan ialah harganya... ADUS! boleh untuk menampung belanja makan solo selama 20 hari dan lebih... yaiks! Itu kalau kita carik yang berkualiti dan sesuai ngan kitalah. Tapi kalau nak men tangkap muat jak tanpa mengira kesesuaian, corak dan warnanya...maka harga untuk nya ada yang serendah RM 30 kebawah (carik kat bundle beb! - tapi.... second hand la....) Fuh... budget budget... Brader RAZAK ada mempelawa untuk tempah atau exact wordnya, pesan ngan member-nya kat Terengganu ntuk membeli dan mencari batik kat sana ( pssst... dedengar kat sana yang berkualiti pun kira dah murah dah ) hehehe... mengikut cerita dan mitosnya... harga kat sana berbeza ngan sini... huhuhu.... hopefully , aku akan dapat corak batik yang cantik karang... dan warna batik pilihan aku...yang warna asasnya ialah hitam...dan corak batiknya...ialah yang cerah..kalau dah ada karang aku masukkan dalam blog ni....hehehe
Jessica Alba... Sweet n Sweet Girl... ouch!
Rudy(HitzFm DJ) admire her so much... hahaha

Yups... apa cerita hari neh? seperti biasa... mem-produktifkan diri dengan memberikan input input pada tugas... hehehe... oh yeak, jangan salah sangka plak... segala update - mengupdate blog neh di lakukan tanpa menyalahgunakan kemudahan IT di opis... okes...aku buwat sebelah malam atau awal pagi yang mulia... ahakz... dengan menggunakan CELCOM BROADBAND.
wah... hampir terlupa, ada plak Kak VYVY memberikan pesanan kat ruang mari Bercerita (Chat Box) agar mem promotekan dirinya... ahakz... okes..okes... i'll help here... okies guys..

Laura Vandervoort as 'Kara Kent'
aka SuperGirl from Smallville Season 7
(yeah..i'd watched Season 7 tapi episod 2 baru)

VYVY is a Chubby n CharminG GirL..
She Lived in TuArAn area...
She is Still SiNGLe n AvaiLable... ( errr... are You?)
She'd Climb Mount KInaBalu... so n so n so many time... much more than me (i'd climb 3x only), so we can consider her such a very active n sporty n healthy girl... hahaha...
Dua personaliti yang aku rasa bleh fit ngan kak VYVY cam kat dalam dua gambo pompuan dalam post kali ni... want to know more bout her? ask me...then i'll ask her...

okies sist... i'd promoted u here... so... i want my Big Mac after this... hahaha... just kiddinglah...
hehehe... thanks for ur visit to my Blog... dan... a Loud Shout to MAMA ALONG jugak.. ahakz... heharap akan ramai lagiks yang rajin melewat dan melawat blog aku neh... huhuhu...
Have A Nice Sleep Everyone... Ciao!

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari 31 -'WARNA-WARNA' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin