TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-07

2008 : Hari - 7

Wassalam...
Yatta ! (yaiks, cam Hiro Nakamura dalam HEROES plak) huhuhu... Hari yang sungguh berbahagia hari nih, ahakz, skali kat opis pun mengemas gak lah, tadi pun balik dalam lebih kurang jam 7 mlm , tu pun blum abes kemas laie... fefail dan lelain bebarang belum atur pun , baru selesai sesusun / rombak balik kedudukan meja. Yang trus menyusun sampai malam ni pun MySoL n ConnY ( tak bleh nama betul - marah plak dorang karang) hehehe... Kesimpulannya , kena tunggu esok gak , kalau yang lelain okes with that , then trus aaa. if tak , then kenalah sesusun balik... i'm okie with that , coz , kesian gak memember lain , cam sempit plak.. huhuhu

okes , abes cerita opis...
fuh , hari ni terbangun lewat , sebab semalam tido tak lena , kejap bangun , kejap tido , dedekat jam 3 pagi lebih barulah mata ni , tutup setutupnya...Zzzzzz. pastu jam 5 ( aku set alarm jam 5) , tapi berat plak mata ni nak bukak , so tertutup balik... hahaha , dahtu lewat sket bergerak kluar dari rumah , bila dah lambat kuar , akibatnya , akan tersekat perjalan dek jalan yang sesak di awal pagi yang mulia di pagi Isnin.. bayawakz betul...

bukan aku , tapi aku sempat amek gambo bila terlihat eksiden ni
if tak silap last year ni , bulan doblas..
( fuh, PANDU SMART , JIWA SELAMAT, POKET CERMAT )

dalam kekelambutan itu , sikit lagik aku terlibat ngan kemalangan ( aiseh , tak sanggup dah untuk eksiden untuk kali ke-4 ) ... i admit , mistake is on me... Aku yang tak ternampak pakcik yang bawak lori tu , dalam jalan sesak tu pakcik tu buat u-turn kat situ, lori bawak ais. Alhamdulillah , sempat mengelak dengan kepantasan 100,000 hp ( aiseh belum sampai kuasa Pendekar Laut ni)...huhuhu... minta maaf pakcik!
wah , izinkan aku untuk siapkan lelain tugas yeak... sampai ketemu lagi.. di lain masa.. esok hari

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari - 7 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin