TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-01-30

2008 : Hari 30 - 'CERIA'



CERIA !'honey & Clover'

Assalamualaikum...
yaiks... hari ni hari ceria... hari neh mood okes sket dan aku banyak senyum.. hehehe (uiks, senyum yang terindah tau... bukan yang kureng) hahaha... tapi pada hakikatnya, bila aku list up kan bebenda yang perlu aku siapkan dan buwat... fuh ... banyak gak, kena siapkan dalam bulan Feb ni gak... dalam semangat kerajinan yang okes neh
Dan hari ni gak bila cek blog, ada plak kak Vyvy melawat blog neh... tenkiu kak! Aiseh, nak join mancing ? next time for sure kitaorang ajak reramai lagiks... hehehe... bagi havoc sket
Dalam few days ni gak aku nengah rangka plan nak buat overhaul blog neh sket, tak jugak lah yang tukar semua... cuma bagi hias hias sket ...huhuhu... bagi ceria sket. So maybe the new look coming soon lah... jeng jeng jeng.. wait aaa ... tunggu jak lah aaa

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari 30 - 'CERIA' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin