TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-01-30

2008: Hari 29~-'MOOD CUTI'

NAndakure !


Yaiks... mood cuti untuk Tahun Baru Cina sungguh meluap luap.. hehehe
walaupun pada hakikatnya adalah dala mlebih kurang seminggu lebih lagi. Ahakz, untuk cuti kali ni, perancangan nya ialah untuk ke tempat keluarga kat FELDA SAHABAt... huhuhu. Kekumpul time neh yang best neh. Bleh gak wat aktiviti aktiviti yang len. Tak kesahlah walaupun perjalanan guna keta bleh amek masa lebih kurang 10 jam perjalanan...

hari ni (29.01.08)
sempat gak melawat, my friend (OREO's friend) at SMC. Masalah kesihatan yang di alami ni membuatkan aku nak pesan pada semua. JAGA KESIHATAN dan CEGAH SEBELUM PARAH. Kanser ni bila dah menyerang dengan FULL FORCE nya... teramatlah payah nak di rawat dah. Bila sampai kat SMC , Oreo dah with her friend -Izana kat tempat kawan yang sakit tu. Kali terakhir yang aku jumpa dia, kesihatan dan saiz badan dia , 'sihat sket' ... bila dah lama ni badan dia dah susut. Semoga dia akan cepat sembuh dan ceria seperti dulu.

aku try gak nak update malam ni, tapi connection teramat kantoi... putus jak bebalik.
update ni pun aku post pada - 30.01.08...eawal pagi ni...
huhuhu...

0 KomeN pada :“ 2008: Hari 29~-'MOOD CUTI' ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin