TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-14

2008 : HARI 14

Assalamualaikum...

wah, ke-mengantuk-an itu masih melanda.Rasa letih betul , tapi camni yang best , sekurangya ada gak aktiviti yang berjaya dilaksanakan bila ada kesempatan.. hehehe. Eapapun , itu cerita semalam daaa... okies, berbalik apda cerita hari ni...

Mulai hari ni sampai 17.01.08 karang , aku berkursus neh... Kira bagus gak kursus nie, sekurangnya dapatlah memperbaiki kelemahan dan menambah pengetahuan dalam selok belok pengurusan majlis dan pengaturcaraan. Ahakz... kalau di ikut sejarahnya , aku ni kategori yang pemalu sket nak berada kat depan khalayak ramai... gugup! tapi ntah pesal , sekarang okes plak...

hari Pertama Kursus...
Lecturer or Sifu kitaorang ialah brader Shahril. Walaupun serius , tapi mendalam gak falsafah dia. Pengetahuan dan lawak dia memang seimbang n sesuai sangatlah dia jadik seorang penceramah (uiks, memuji plak aku ni) hehehe... betullah... Antara kata2 atau ideologi dia yang aku sokong:-

1. "Kita perlu hidup ber-TOLERANSI dalam masyarakat majmuk ni."
2. "Amalkan ucap TERIMA KASIH... dalam kehidupan seharian"
3. "Biasa-kan yang betul , Betul-kan yang Biasa"
4. dan banyak lagi lah... huhuhuhu... Tenkiu beri much!
Tempat kursus pun best, di tingkat ni , bleh nampak pemandangan yang menenangkan jiwa dan minda... Yooosssh! Kalau lah tempat keja view nya cantik n menarik.. maka bertambah sihatlah jiwa dan minda...huhuhu...

okeslah , karang tambah melalut plak aku ni... sok sambung story... nak wat benda lain plak

(pesanan untuk aku yang akan membaca semula blog ni lebih kurang 10 atau 20 tahun akan datang):> Wah , inilah rupanya bandar kita dulu... kalaulah tak ada pencemaran... mungkin ini jugak yang ko akan tengok nanti...

0 KomeN pada :“ 2008 : HARI 14 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin