TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-14

2008 : HARI ~13

Wassalam... Wah , ( Ahad-13.01.08).. kitaorang telah mengadakan aktiviti mancing masyuk ! hahaha... penggerak utama misi kali ni adalah saudara Zul ( oit..Aidi !)... hehehe... berikut merupakan laporan ringkas sari berita semalam...

LOKASI: Tuaran ( area-area Tanjung Badak+Dalit+Mengkabong)
MASA: 10pagi membawa ke 11 malam (wow!)

HADIR: Aidi , Lie , Ajim , Aku , Man , Bukh , Bob

Toksah citer panjang meh nengok gambo neh...

gambar bukti di tempat kejadian... hehehe

LOKASI RAHSIA TEMPAT PERTEMUAN : tRaNsit

mengisi pewut dulu... huhuhu...

EPISOD PERTAMA : BILA IKAN SUDAH TIADA

di tempat kejadian yang pertama...
cayalah Di !

view dari jauh... peserta yang mengambil bahagian

Ajim... terus berusaha... huhuhu

EPISOD KEDUA : PANCINGKU SANGKUT LAGI

Kitaorang menukar lokasi dengan penuh harapan kitaorang akan lebih bahagia dan harmoni..hahahaha... nescaya... begitu jua lah jadinya...

err... pengadil... ni bleh kira tak?

gaya.. mutu .. keunggulan
(tensen sebenarnya neh... hehehehe)

oit...tak aci lah men jampi...huhuhu

sapa plak mamat ni.... ensom tul jambatan kat belakang tu

SAMBUNGAN EPISOD PERTAMA :
MALAM LAYAR LARA
"dengan kosa bulan... aku baling pancing ni...fuh!"
masih giat berusaha tu...

penat lelah berbaloi... ada bah...

bolehlah kira gak...
ni nak kena tanya pengadil ni..
Bob..oh..bob... cam kenal jak ikan ni...
Memancing itu KooooL...hohohobergaya sebelum menutup tirai episod kali ni...

hehehe... amacam, banyak plak post gambo kali ni..., inilah laporan yang terbanyak gambo setakat ni ( ada aktiviti, adalah laporan bebanyak camni)... yaiks... kami sampai rumah semalam pun lebih kurang jam 1pagi... fuh ! cayalah eberibodi... trimakaseh!

Semoga berjumpa di episod akan datang.... YOSSSHHH!

0 KomeN pada :“ 2008 : HARI ~13 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin