TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-12

2008 : Hari 12

saaaaalam SABtu...

Siapa kata ... Nasi Lemak tak Sedap?
Siapa Kata ... Soto tu kurang enak?
Siapa Kata ... Mereka Terhebat?

Dengan Minyak Kapak... Ada segalanya...

ehek, jangan terkejut , ni bukan dari paparan korang tapi dari skrin aku ..huh!

fuh... Geram segeram-geramnya... pesal-lah buat hal sangat connection dalam beberapa hari ni. Sungguh dalam keadaan yang kurang memuaskan. Tak puas hati? mestilah , dah lagu dorang mantap semacam tapi bila bab servis camni , biar BETUL beb!. Bukan setakat sekali, tapi berkali-kali-kali-kali-kali kali sepuluh kali yang di kali.. masih banyak yang perlu diperbaiki dan dimajukan dalam industri telekomunikasi dan internet kat negara kita neh... nak bandingkan dengan JEPUN , semestinya lah kita ketinggalan ( termasuklah dari segi teknologi , komik , budaya , hiburan...dan sebagainya. Aaaayakz, bukan ngutuk negara sendiri tau... tapi memberikan kata- kata perangsang kepada semua yang terlibat dalam industri dan bidang ni... rasanya semua PENGGUNA di negara ni dahaga kan kemajuan dan perkhidmatan yang terbaik....okes..okes... dah bes melalut pasal ni...

HARI KE-12 - SABTU

Hari ni aku dah memulakan aktiviti pagi Sabtu yang best! JOGGING... huhuhu. Aktiviti ni aku akan teruskan dan wat andainya ada kesempatan dan tak ada program lain. Eksersais hari ni dijalankan sesama ngan OreO-san. Hehehe... ganbatte ! Disebabkan ini first( setelah lama dah tak aktif) , maka kenalah pepelan sikit... ahakz, bukan alasan lah , karang cedera plak. So , dapatlah dalam 3 round , sesambil tu ada gak buat eksersais lain , untuk mengurangkan ke-babat-an yang melanda... huhuhu...

Lepas tu pi gunting rambut , aHcai kat kedai gunting tu pun dah familiar ngan aku . trus dia cakap " aiya, dua bulan sudah tak nampak. Wah, rambut pun sudah panjang!"... hahaha... sesambil dia menggunting tu , kitaorang beborak gaklah , walaupun sebenarnya , aku rasa ngantuk plak time tu... Cerita punya cerita, tau gak dorang ni dari Papar , hehari ulang alik dari PAPAR.. pepagi kena awal jalan ( besaklah...jalan sesak, terutamanya weekday...fuh). Tanya gak kenapa tak buka jak kat PApAR. Dia bagitau , saingan banyak dan lagipun kurang pelanggan... Erm ,bila dia ckp mcm tu... terpikir aku tentang strategi aku sendiri...strategi dan perancangan dalam hidup. PELUANG kena digunakan sebaik dan sepenuhnya.... YooooSh!

Okieslah , nak kena tido awal hari ni, sok ada aktiviti ngan pren pren... nak tau apa? ahakz, sok jak aku update... worait...! Selamat malam!

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari 12 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin