TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-01-12

2008: Hari 11~



Hari Sebelas

gambo lama nie... tak lama gaklah...(30.12.07)

ini update untuk hari kelmarin - JUMAAT
Keterlewatan itu dari aku... aiseh , aku tertido awal semalam , tak sempat nak ngupdate blog neh n yang lelain... LETIH... fuh... Nak kata keja banyak , kira okes-okes gak lah... besaklah tu. Tapi bukan angkat berat pun , mungkin letih duduk kali tu. hehehe. Rasa cam tak best gak if duduk jak membuat keja , kalu keja yang banyak bergeak , lagi best... cergas sket! dan aktif.. ahakz

Tu lah pasal rasanya kat dunia nie n especially negara kita neh , ramai gak yang OBES (obesiti) , oitz , jan aa marah...dah realitinya camtu. Senaman kena selalu (uhuhuhu - aku pun tak pernah wat setakat 11Januari). Ades , kata ari tu , azam kali ni nak me - NIPIS - kan diri... (^_^) , tapi blum plak mengeksersaiskan diri (yooshhh!). Kena kuatkan semangat n tabahkan momentum !

oh yeak... ini kiranya update ntuk kelmarin tau (11.01.08)
take care my diary... karang ku meng-update lagik

0 KomeN pada :“ 2008: Hari 11~ ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin