TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2007-12-28

HanazaKari No KimiTachi e

translation = For You in Full Blossom

wah.... this is awesome!
best btul lah crita neh, ahakz, tak tau lah if korang dah nengok citer neh...
tapi aku rekomen korang untuk nengok , drama ni membuatkan aku nak balik masuk skolah.. huhuhuhu... Sesapa yang pernah tinggal hostel or asrama sure rasa dekat ngan drama neh...
walaupun storyline nya sederhana, tetapi pendekatan watak dan lakonan... aku bagi full 5 bintang! lagu nya 'Ikenai Taiyo' dari Orange Range pun mantap n kena!

di adaptasikan dari manga dengan tajuk yang sama...
watak-watak dalam cerita ni , meninggalkan kesan yang mendalam kat aku... hahahaha...

NAKATSU ! - macho n lawak besh!


Ashiya Mizuki - Cute n Blur...
Dorm head - tetiga tu memang best! tapi yang paling besh si Nanba Minami / Nanba Senpai!
Sano - okes gak ... macho pendiam...
yang lelain... besh gak... hahahaha... BABY!!!

pssst... sesapa nak kongsi story...

2 KomeN pada :“ HanazaKari No KimiTachi e ”

trimas lah, movei tu memang best kira ko tidak omong tin kosong ja eheheheh,

uh uh uh trigat masa nakal dulu...

BABY.... Takashi kun

cam tau jak sepa neh... hehehe... NANdaKure! sure best cerita neh! sesapa yang belum tengok...sesila lah menengok...confirm dunia anda akan berubah..huhuhu

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin