TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-12-03

Selamat Pagi Cinta

Selamat pagi Cinta...bertuturlah cinta mengucap satu nama , seindah goresan sabdaMU dalam kitabku. Cinta yang bertasbih mengutus hati ini. Ku sandarkan hidup dan matiku padaMU. Bisikkan doaku dalam butiran tasbih. Ku panjatkan pintaku pada Maha Cinta. Sudah diubun -ubun cinta mengusik rasa. Tak bisa ku paksa walau hatiku menjerit. Ketika cinta bertasbih nadiku berdenyut merdu , kembang kempis dadaku merangkai butir cinta. Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang . Sujud Syukur padaMu atas segala cinta...

wah....hehehe... kendapatan eh. tu lirik lagu ketika Cinta Bertasbih nyanyian Melly Goeslaw ft Amee... siuk juga lagu tu la... yang part orang selalu ingat mesti part "kembang kempis" tu... masa memula dengar lagu ni, aku tak tau tajuknya , so tanya jak ngan member2... sapa nyanyi lagu "kembang kempis" tu dan apa tajuknya...hahaha...sandi eh!

Yup! kembali berblogging seperti biasa! yahoooo (uncle google jgn marah yeak..ni cuma ekspresi) . terima kasih tak terhingga kepada semua yang sudi gak jenguk2 blog dakutan ni waktu time jarang update tu... huhuhu...Arigato Gozaimasu!

AKU DAH ADA FACEBOOK !
hahaha...bagi besar lagi tu! okes3x aku dah ada FB dah... kalau kamurang search budakhutan , sure jumpa punyalah...tapi memula tu aku terkejut gak, coz ada gak org len yg guna nick tu... (sapa suruh aku lambat buka akaun FB...ades)..dan dakutan punya nick budakhutan re. Kalau rerasa mau add tu ...add2x lah aaa..hehehe... serius aku masih blur guna FB tu (baru 3 hari daa buka akaun FB) ...

orait eberibodi...! Salam hari empat...

p/s- wooo...tak sabar nak baca 9nyawa (novel karya Ramlee Awang Murshid)..
ada sudahkah di KK?

16 KomeN pada :“ Selamat Pagi Cinta ”

hoho...udah ada fb oww.. hri tue cri nda da.. :p

p/s:biasakan dirimu guna fb..muehehe~

hohohoho~

wokeh dakhutan... mauk add kitak kat FB...

=D

yeah!!!

Remy is back!!

and sia suka kau sudah ada FB!!

lame x jenguk...

pakcik maseh blom ad pesbuk..huuh

amboi...ok lah selamat membuka FB la.. ^_^.. (kalau dah terror FB mesti ketagih main games ni ;-p)

hai.. apa khabar budakhutan..hope sihat sejahtera di sane..kita pun lama tak online tp -friendship never end- kn..? : )
mm,ttg lagu cinta bertasbih tu mmg sedap,suke jgk dengar..
owh,dah ade FB,nnti kite intai2 di sane..okey..?take care~

selamat kembali ke arena berblog..=)

BudakAntiSkema~ ahaks...sedang balajar guna FB...

Fecca~ boleh bak kalau kitak...ehehehe... add aaa

Che NeoruL d lampu~ welcome welcome... ahaks, cam balik dari luar negara plak

Lord Zara~uiyo... belum biasa lagi guna fb ni... tapi macam bulih bulih sudah...

Fahim~ takpa bro fahim... try jak la buka pesbuk tu...hehehe

Cath J~ ada juga dgr cerita dan tinguk tu game2..tapi sia inda berminat plak owh... nanti jadi champion bah..hahaha

NadinE~ betul tu..bila dah lama tak online rasa rindu plak nak online... sama gak ngan relationship..lama tak jumpa bertambah lagi lah rasa rindunya... hehehe... lagu cinta bertasbih tu ada cerita dia kan? tak tengok lagi lah...

Chokio~ selamat kembali pada diriku ...hehehe..makaseh che Chokio

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin