TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-11-24

Hilang tak Kemana

cute nyer che adek manis...

salam dan salam pada dunia :)
ahaks , wahai che blog ku terabaikan kamu lagi... maafkan lah kanda... hahaha...jiwangs eh!
orait2...aku hilang tak kemana , masih wujud gak cuma tak dapat fokus ntuk berblog wat masa ni , (sapa ada baca entry sebelum ni sure tau) tapi not for long lah babe.. masih gak ada masa ntuk ketuk2 keyboard ni ntuk menaip ke blog...

wooohooo... ter reveal dah mana aku keja , okes lah... aku keja kat Gomen nun... Jabatan Kimia Malaysia Cawangan Negeri Sabah (pssst...jgn plak ada yg carik aku kat opes nanti)..ni antara koleksi gambo swaktu sambutan Hari Terbuka Kimia Sabah sempena sambutan 100 tahun Jabatan Kimia Malaysia dan perasmian Seksyen Pemeriksaan Dokumen di Kimia Sabah pda 17hb November hari tu...uiseh..panjang plak tajuk na.. mau di terangkan gak ker fungsi dan objektif serta visi dan misi jabatan... mungkin bleh..tapi nex time aaa...

pelawat2 yg dtg dari pelbagai agensi kerajaan dan swasta serta pelajar2 universiti dan sekolah , tengok jak lah gelagat bebudak ni ...ades! yang gambar atas dari SK SRI GAYA dan gadis2 di bawah dari Sek.Men (Perempuan) Likas... ber eksen sakan eh..

apsal semua cute ni...konpius aku..hahaha

heharap beberapa perkara yang nak disetelkan tu dapat setel ngan segera
dan menampakkan hasilnya...ganbatte! lepas tu bleh la blogging lebih sket ..hahaha

4 KomeN pada :“ Hilang tak Kemana ”

amboi~
tengok sumandak yang cumil2 jak kau...
hahaha

nak keje situ gak la haha

Oh..kerja sana yerr.. kekekkek.. nanti kita serbu...nak buat apa entah... minta tandatgn la..kekekekkek....

Happy working ^_^

Zara~ ahaks.. lumrah bah tu... kan semua org suka tengok yg chanteks dan indah2...

Che Neo~Bah...bulih bah kalau kau

Cath J~ hehehe..mau minta autograf ka..bulih bah..tapi jgn lupa bawa Big MAc aaa...nyum2

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin