TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-05-08

Terima AnugeraH

ANUGERAH

wow... sungguh terkejut dan gumbira rasa hati... tanpa disangka dan diduga... berjaya gak menang award... huhuhu.... ahakz, aku mo mengucapkan trimas wat kedua orang tua , kepada penyokong penyokong setia, kepada pengurus pasukan... kepada rekod label... aalamk, terlebih sudah... hehehe...

aiseh , ni semua angkara URANG RANAU di blog nya ARAMAiii Tie ! ... hehehe. Ramai gak geng geng blogger yang dapat anugerah dan pengiktirafan dari Ms.Ranau... aku mo claim hadiah sudah neh... tiket melancong ke Singapura , dengan Ms.Ranau menjadi tourist guide kepada semua pemenang... Fuiiiyooo... ehehehe...memain jak bah... eapapun trimas lah ntuk Ms.Ranau

dan di kesempatan ni gak , aku mengucapkan setinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua pengunjung yang hadir dan singgah ke blog ku ini... bebaru neh , aku tambah satu widget best yang bleh memaklumkan kepada lelain pembaca tentang lelain cerita terkini dari blogger yang jadi kpengunjung tetap ke blog budakhutan... yang lelain akan dimasukkan dalam senarai gak.. hehehe

owait... teruskan hari anda dengan senyuman... tapi bukan bila keseorangan , kerana nanti disangka kurang siuman...salam kenangan...adios..

3 KomeN pada :“ Terima AnugeraH ”

Hi... boleh shar what widget your are using for the other blogger update tu.. mcm best jak. so far i am using blogrolling yg blh cek ada blogger update or not but not the content. this one ada content kan? thanks

oits.. thanks bro.. didn't realize that blogger sudah tambah byk widget/gadget.. best jak tgk widget yg derang tambah.. hehhehe.. happy blogging

wah.. dah try buwat yeak.. hehehe.. best kan ... sia pun banyak laie mo blajar neh....

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin