TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-05-04

AnugeraH Industri Muzik ke 15 - AIM 15




gambar dari koleksi Rockensteiners
Rockensteiners yang menjadi penyokong kuat dan setia
Cayalah ! teruskan 'terbang'...


Wowww! itulah rasanya kata-kata yang dapat mengambarkan perasaan ketika menonton AIM ke 15 tahun ni. Yang paling best , Brader SupermaN Malaysia , Faizal Tahir , berjaya memenangi 4 kategori... fulamak! cayalah bro... Kat APM hari tu pun menang gak... rasanya itulah hikmah di sebalik kejadian yeak... Persembahan intro tu , cam kureng sket, tapi kira okes gak... brader Faizal 'terbang'...huhuhu. maybe pemilihan lagu dan corak persembahan sedikit tak berapa best... Persembahan penutup oleh Pop Shuvit ngan lagu 'Freak Show' dan 'Mara Bahaya' pun eamat lah tertarik menarik ! rawkzzzz!


Kredit gak ntuk Estranged ! dengan lagu Velocity !... fuh... gempakzzz! Persembahan persembahan lain pun best... Keserasian brader Afdlin Shauki dan Adibah Noor gak okes! ngam... Penambahan kategori juga mempelbagaikan lagi karya muzik untuk diketengahkan. Tindakan untuk menjadikan AIM sebagai satu anugerah muzik untuk menghargai sumbangan anak seni tanpa mengira bahasa dan bangsa membolehkan lagi industri muzik tanahair berkembang dan menambahkan lagi pasaran bukan hanya setakat tertumpu untuk satu rumpn sahaja... tetapi secara totalnya.... MALAYSIA.. emm... lepas neh, heharap artis- artis dari sebelah Borneo dengan album bahasa sendiri pun bleh gak masuk tercalon... huhuhu... boros boros dusun nopo... hehehe



orait... Majulah industri muzik untuk negara! Kita BOLEH!

gemuruh jiwa... semangat membara!


2 KomeN pada :“ AnugeraH Industri Muzik ke 15 - AIM 15 ”

x dapat tgk smalam .. keje laa ..
tunggu dorang buat tayang balik

Ala... tak dapat tengok yeak? sia pun tinguk ganti ganti.. kejap Akademi ... kejap AIM... wokes gak lah...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin