TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-03-16

Save Our Rainforest ! Save The World !

SAVE OUR RAINFOREST!

Orang Utan Appeal ( from WWF Malaysia)

Maybe u'd read my post about this on the other blog of mine ( A Journey to the Green WorlD ) ... yup... i know... my english is so bad... yadee yaddaa... aiya...

Every one need a home. Not just us ' HUMAN' but every single life form on earth need it. Do we really care about them? Due to illegal logging, and expansion of land for human to live , we demolish their habitat... what if, we are they? Actually , we play a major role to make our EARTH is safe and share it with others... not just us HUMAN, but animal...

while i'm surfing the net, i'd read about a good program n activity that i can promote here. This is a program that conduct by WWF Malaysia to help tree's replanting in KINABATANGAN , Sabah. Here are some word from the promo:

"Seize the chance to symbolically “Adopt-a-Tree” and receive a special adoption pack comprising a limited edition mug, BOH tea pack and a Certificate of Adoption. Proceeds will help WWF-Malaysia’s tree replanting efforts in Sabah’s Kinabatangan area, home of our beloved orang-utans.

Also enjoy fun, educational activities with your family and friends at the BOH-WWF Tea for Trees event!

  • Panda mascot appearances
  • Sand art, balloon sculpting and giveaways
  • Colouring contests
  • Hot FM Viva Zoomerz
  • Fly FM Trooperz
  • Exhibition on WWF projects
and lots more!" (credits : WWF Malaysia)

this program will be held at The Curve , Damansara Perdana on 22 & 23 March 08. Sadly , i can't go, but i'll support whatever GreeN Message that need to be spread...

dari koleksi budakhutan : trip ke Sepilok... comelnya...

so, kepada sesapa yang rasanya ringan kaki dan nak menyupport AMAN-HIJAU ( greenPeace?) ahakz,bolehlah membantu menghadirkan diri dan memeriahkan majlis tu... sob..sob..sob... budakhutan tak dapat pi... jauh beb! Seberang laut...menyupport dari jauh jak neh... SELAMATKAN ORANG UTAN !

oh yeak, kalu korang perasaan kat sidebar tu ada promo SAVE OUR TURTLE, so korang bolehlah menderma untuk program tersebut... bukan tajaan budakhutan , tapi WWF Malaysia... korang boleh layari sendiri web dorang untuk kepastian... Salam Kedamaian


SAVE RAINFOREST ! SAVE THE WORLD !SELAMATKAN HUTAN ! SELAMATKAN DUNIA !

3 KomeN pada :“ Save Our Rainforest ! Save The World ! ”

good effort, keep it up...SAVE OUR EARTH!

:: sebaiknya begitu... termasuk tiadanya peperangan... pembunuhan yang semakin berleluasa... dan keadaan keamanan yang tergugat di seluruh dunia...

Pak Ngah : Betul tu... entah atas paksi apa ada yang sanggup bertindak kejam dan jahil... sedangkan kita sama MANUSIA

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin