TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-03-16

HARI MINGGU

Wah wah..wah...
Minggu yang best ngan aktiviti ( i like ) hehehe... Bila dah wat keja neh , tak terpikir sangat masa yang berlalu, bila dah camtu, masa makan pun bleh lupa... so bila waktu makan dah terlupa, maka akhirnya.. kurang gak kebabatan atau erti kata saintifik nyer men-diet-kan diri... ahakz..

tak ada pun muka aku...huhuhu
gaya , mutu keunggulan sungguh dorang neh...

Barcelona ? biar betul...

last week ada my family from Felda Sahabat datang bertandang ke rumah... aper laie, beraktiviti lah kitaorang... huhuhu. Nak Cerita lebih? boleh a ke blog KELUARGA MAIDIN , karang story kat sini, kira cam double entry plak... ahakz ( sesambil promote blog neh )
Ari ni ada apa? fuh... tunggu dan lihat. Hint nya , MAJLIS PERTUNANGAN... (^_^)
tengah bersiap siap neh...
ciao my pren...

0 KomeN pada :“ HARI MINGGU ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin