TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-03-20

Kamera BudakHutaN

Yup seperti yang dijanjikan , Kak ANGRIANI ada bertanya info tentang kamera BudakHutaN, oleh itu, inilah dia... dengan segala hormatnya mempersilakan...
SONY DSC H-3Kamera neh dibeli sebelum Aidilfitri tahun lalu, masa tu nengok calon calon kamera yang nak dibeli kat CP. Pusing dan pusing dan tengok punya tengok punya tengok, maka hati ini pun berkenanlah dengan kamera tu... fuh, waktu tu harganya ( pakej asas) kalu tak silap RM13xx.xx ... untuk kemudahan budakhutan skali beli ngan Extra Battery dan Memory 2Gb...

dan akak kak SONY Centre tu bagitau, i'm the first one yg buy ( ntah betul ke idak)... so banyak gak free gift yang dapat... terkezut gak...skali cek cek kat intenet... model ni agak baru gak waktu tu...Pelancaran kalu tak silap bulan OGOS di pasarkan SEPTEMBER... budakhutan beli OKTOBER... huhuhu

Spesifikasi Asas
Resolusi: 8.01 Megapixels
Lensa: 10.00x zoom
(38-380mm eff)
Skrin: LCD
Saiz LCD : 2.5 inch
ISO: 100-3200
Shutter: 30-1/2000
Max Aperture: 3.5
Jenis Memori: MS Duo / MS PRO Duo
Bateri Custom LiIon
Dimensi: 4.2x2.7x1.9in
(106x69x48mm)
Berat: 10.3 oz
(292 g)

sekian dulu cerita tentang kamera... ahakz... senyum sikit.... KLIK!

2 KomeN pada :“ Kamera BudakHutaN ”

askum...thanks yer budakhutan pasal n nie. siap mentioned nama kak riani lagi tu. ermmm...kamera kiter sama lah tapi kak riani versi sony yg awal siket dr kamera kamu. kak riani suka tgk gmba kat blog ni sebab...teknik amik gamba kamu bagus. kak riani nie kalau mau amik gamba main hentam saja. Nt tolong ajar teknik2 yg betul ya...thanks again...

p/s: thanks sebab added link kak riani. kak riani pun dah added link budakhutan...

Wassalam kak.. Fuh, kamera kiter lebih kurang jak? ala, saya pun tak terer lah kak.. besak jak neh... kita sesama belajar yeak..

p/s: kak, kalu sesudi , jenguklah photoblog budakhutan...
http://budak-hutan3.blogspot.com

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin