TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-01-18

2008 : Hari 18

Cough... kof..kof..kof... (batuks)
ades, minggu saket sekali laie... dari demam ke batuk plak. Tapi , Alhamdulillha , tak lah sakiet teruk.. batuk ni jak...gatal tul leher.semustinya tak selesa.Waktu kursus ari tuh , ada gak batuk , tapi sesikit jak , taklah frequent sangat cam ari ni. Malam ni pun ngadap pc sambil bebatuk (alamakz, terjangkit la korang)... ades!

hari ni , keja cam besak lah ( kena lebih fokus pada keja dis)... huhuhu

tak ada benda menarik yang happen 2day... tapi masih khuatir dengan ke-babat-an dan ke-boroi-an yang melanda. Kena eksesais dan kurangkan... ader paham ... kurangkan!.. hehehehe. memberikan kata2 semangat ntuk diri sendiri kunu...

tekak aku gatal tul... nak tido awal malam ni. Sok nak wat benda lain plak... Selamat Malam...

0 KomeN pada :“ 2008 : Hari 18 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin