TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-11-18

My 7 Dreams CarS !

Wah.... si BEcK bah ni yang kasi Tag sia... huhuhu... konsikou BecK!, sia pun mengamek kesempatan sama si beck.. eh ( cam lain plak ).. mau amek ni kesempatan ntuk kasi cakap tenkiu bery much sama si Beck..dia rajin bah pigi sini blog sia yang sunyi ini... uhuk uhukk..(batuk minta kasian)

This is a Tag! (^_^)"

The title of your entry must be "My 7 Dreams Cars”...
Add a link to the person who tagged you
List your 7 dream cars (preferably with pics of those cars)
Tag at least 7 other bloggers

tapi Beck , aku tia tau mau pasing siapa ni tag... bah , siapa -siapa yang rajin dan kasi tinggal komen ntuk ni post, nah , kamurang automatik lah ni mau buat tu tag...hehehe... bulih bah tu kan Beck.. LMAO ! ( ehek...apa bah maksudnya tu LMAO beck?)

1. my numero uno..is my own car lah ( yang diatas )... memang itulah yang aku dream dream dulu... lagipun setia pada yang satu bah bagus... ahaks... bulum lagi sia kasi make-up - make-up ni MS Kelisa... masih suci lagi... ( tapi tiga kali sudah eksiden... ades... bah , jangan kamurang pikir lain aaa )

2. Ahaks , ni kalau tia silap... MUSTANG bah ni kan, tapi tia pasti model mana satu... aku suka ngan design dan kalernya... melambangkan ciri - ciri .. ke-superman-an diriku ini... ( bukan keperempuanan daa.... superman laa) cantik kan! mengancam...ouch!

3. Disebabkan aku menyukung usaha - usaha ntuk pemuliharaan hutan dan alam sekitar , maka aku menyokong kereta elektrik, yang ni kalau tia silap ada sudah ni.. keluaran Mitsubishi.. canthek juga ooo...

4. Wow... Wrangler Jeep, trutama skali yang kaler itam... ngam owh dengan jiwa dan diriku ini... macam dari kicik lagi sia suka sama jeep jeep ni.. dulu2 kan time kecik ada kereta2 mainan yang bentuk jeep tu... hehehe... main sana pasir slalu.. kasi lompat lompat sambil buat bunyi lagi... ngiiiuuu...skretttt...brmmmm.... hahaha...

5. aku minat gak ngan kereta - kereta model lama ni.. klasik best juga bah! kalau aku ada neh , hari hari bawa turun pi karaja... hahaha... musti urang dibelakang men cucuk cucuk saja tu..tia puas hati... alaa... jeles bah tu... hehehe

6. selain tu.. aaa... ni bukanlah model sbenar , tapi kereta yang boleh terbang kalau tak silap dah dalam proses menyiapkan modelnya utk keluaran 2010... fuh , terbaca sana Daily Express bah ari tu... kalau tia silap , prototaip nya sudah ada... bukan mesin taip aaa...

7. ahaks , macam sia cakap tadi... klasik dan comel dan kiut... fuh.. I LIKE ! Old Skool kali aku neh... atau mungkin sebab aku neh pun comel... ades! nah nah... nah kan... jeles jua sudah kamurang...hehehe.. kambang kambang sudah idung marah... gendes sudah sia.. ( uiks.. ingatka kamurang apa tu gendes? sia teringat plak tu perkataan..slalu pakai time iskul...) cantik kan ni Volkswagen... fuh...

wah! kegeraman aku di kala line yang sangat nyampesSs ! dan kundeTTssS ! ini amatlah tinggi...
sehingga boleh menyebabkan ketiduran yang teramat sangat dan menyebabkan kerajinan yang ada hanyut dibuai oleh perasaan tensen dan tak puas hati secara membuak - buak... lantaran itu , dengan nada sinis dan bikin panas aku pun bilang sama diri aku sendiri... "KOTOH!"... ades...

6 KomeN pada :“ My 7 Dreams CarS ! ”

Haha! remy! haha! nice! nice! bagus! bagus! LOL ^_^ hehe.. siuk2 pula kereta2 ko ni aa.. hehe.. nice! nice! hehe.. ^_^ terhibur hati ku ini.. lol ^_^ hehe.. bah2.. its late nite oredi.. lol ^_^ tingkiu kio sbb razin menbuat tag ku ini.. lol ^_^ xxoxox.. thanx! Muaks!! lol

BecK~ hahaha... sebab ko rajin pi sini..tu lah sia pun kana merajinkan diri ntuk buwat ko punya tag...nanti kau merajuk..tia ada kawan sia sini..huhuhu... ahaks...

wah... yang numbur 7 tu yang bikin takut... kalau tinguk dia pinya sayap... ada scud misile lai tu... wekekekeke

Salam dik. Ooo, Remy ka namamu? Hikhik. Wah, cumil2 plak kereta idamanmu ni kan? Sama mcm orangnya juga. Cumil. (^_^)

Sampaikan salam akak buat Babu Nor juga ya. Dia kenal/ingat akak ka ya?

Markie~ aiseh. yang numbur 6 bah tu kan ko bilang... ya bah..kalau ada kereta gitu kan bagus..kalau ada jak yang buat hal..timbak sija..hahaha

Puteri~ ahaks... malunyer saya... hehehe..tak comel la..kiut jak... ades! Ada bagitau ari tu..tpi dia masih samar - samar..sebab sia bagitau ...nama kak ezza jak... ramai kali ezze yang dia kenal.. :)

Hikhik. Ya, kiut la tu. Mcm budak skul lagi. Hikhik :P Iya, dia ingat2 lupa la kali tu. Mungkin babu Nor mu ingat kalau disebut, pasal Sayembara Puisi Merdeka di Dang Bandang baru-baru ni. Time tu dia jd MC :) Time tu akak wakil bahagian Tawau :)

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin