TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-08-05

TAYAR TahunBagus ( GoodYear ) 175/65R14

yeah...
hallo hallo , cik Adeks dan Abangs2, pakcik2 dan makcik makcik...
mari mari..rapat rapat... jangan lambat... kalau lambat tidak dapat... ahakz...
ahakz, kira ni quick post lah neh... tadi aku sempat gak amek gambar tayar ni....
kenapa plak amek gambar tayar? haaa... ni lah aku mo promo neh... hehehe...



Tersebutlah kisah... seorang jejaka... membeli rim14 bersekali dengan tayar...
akan tetapi , rim nya ngam tapi tayar itu tidaklah bersesuaian dengan mobilnya yang secomel tuannya ( ehemm ehemm)... maka untuk memberikan ruang di dalam rumah ( banyak makan ruang bah ) dan menambahkan isi di Walletnya ( ntuk tengok The MuMMY ) maka jejaka tadi
mahu menjual tayar tersebut... yups!



bah , harganya? ( ada empat jak geng )
1 biji tayar = RM 120.00
4 biji ( semua sekali ) = RM 400.00 ( diskaun tu beb )


kalau 4 biji semua sekali sebelum 8hbOgos diskaun lagi...kira cincai RM 350...fuiyooo!
kalau di Kadai berapa sudah ni... undui na... berjimatlah kita... hehehe

kira ni jualan MERDEKA lah ni...

macam mana mo pesan/ tanya ?
bleh email aku - budakhutan10@gmail.com
ataupun bagi tinggal komen / pesanan di chat box...
no telefon? - hehehe... dalam mail jak bagitau aa...

bah... ngam laitu

2 KomeN pada :“ TAYAR TahunBagus ( GoodYear ) 175/65R14 ”

whoa...murah gle...sy punye tyr 155/165 (x ingt ar...heheh) pong dh rm 160...huhu...sedey2

ahakz... tu la pasal... harga pun dah nek skarang neh... tapi.. apsal blum da yang bagi hint hint mo tanya pasal tayar neh... huhuhu...
sepa sepa yang di KK tu...bah... offer bagus ni..beli tah...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin